Veelgestelde vragen

Welke organiseert Kadeee! jongerenkampen?

Kadeee! jongerenkampen is een organisatie van TiTo vzw. Al meer dan 10 jaar organiseert TiTo vzw kleine en grote events voor kleine en iets grotere kinderen. Onze opgebouwde expertise geven we keer op keer door aan onze fantastische monitoren. Onze ‘spirit’ is al jaar en dag: “Wat we samen doen, doen we beter én is leuker.” Daarom nemen we alle feedback van ouders én kinderen ter harte en proberen we elke dag onze kampen verder te perfectioneren.

Voor wie zijn de Kadeee! kampen?

Onze kampen zijn er voor alle kinderen van 3 tot 12 jaar. Onze animatoren zijn evenwel geen kinderverzorg(st)ers, dus graag enkel kinderen die pampervrij zijn. Uitzonderlingen i.v.m. leeftijd zijn steeds mogelijk, gelieve dan via mail contact met ons op te nemen. Alle kinderen zijn welkom!

Op welke locaties gaan de kampen door?

De kampen gaan door op twee verschillende locaties: Bethanië Hasselt (Brugbemdenstraat 1, 3500 Hasselt) en Humaniora Kindsheid Jesu (Kempische Steenweg 400, 3500 Hasselt). De locatie waar jouw kamp doorgaat, zal duidelijk worden meegegeven bij de inschrijving. Eens aangekomen op locatie kan je de wegwijzers en opvallende vlaggen volgen. 

Waar moet ik rekening mee houden als ik mijn kinderen naar één van de locaties breng?

Wij vragen de ouders (of taxi’s) die kinderen komen halen en brengen de social distance te respecteren én raden aan een mondmasker te dragen vermits zij niet tot de bubbels behoren. 

Hoe ziet de timing er uit?

De kampen starten elke dag stipt om 9.30 uur. Je komt dus best wat vroeger zodat je nog rustig je spullen kan opbergen. Elk kamp stopt ook stipt om 16 uur. Vanaf dan kan je jouw kinderen weer oppikken aan de ingang van het domein. 

Hoe ziet het dagprogramma van mijn kind eruit?

Uit ervaring weten we dat er tijdens de dagen op Kadeee! veel op jullie kids afkomt en ze na een dagje spelen vaak te moe zijn om te vertellen hoe hun dag er nu juist uitzag. Onderaan kan je per thema een kort dagschema terugvinden en op deze manier volgen wat jouw kind allemaal doet tijdens de Kadeee! kampen. Uiteraard is dit een rode draad en kan het schema, bijvoorbeeld door slechte weer, gewijzigd worden. Wanneer er door omstandigheden kampjes worden samengevoegd zal je hier op voorhand worden over geïnformeerd en doen ze een mix van de leukste spelletjes van beide kampen!

 

REIS ROND DE WERELD

Geef het maar toe: België is te klein voor jou. Daarom nemen wij je mee op wereldreis. Als een rasechte globetrotter ontdekken we elke dag een nieuw land.

Maandag: We beginnen onze reis in Europa. Met een vliegtuig en de monitoren als piloot vliegen we naar verschillende landen zoals Nederland, Duistland, Noorwegen, Italië, IJsland en Frankrijk. In Elk land spelen we één typisch spelletje dat bij het land hoort. 

Dinsdag: Op de tweede dag gaat onze reis verder in Afrika. Hier knutselen we een echt Afrikaans masker en ontdekken tradities verschillende dorpen aan de hand van leuke spelletjes. 

Woensdag: Ook Azië heeft geen geheimen voor onze kids. Samen met de monitoren gaan ze op speurtocht en doen allerlei opdrachten om de landen te ontdekken. 

Donderdag: Tijdens hun toch door Oceanië ontdekken ze Australië en Nieuw-Zeeland aan de hand van allerlei spelletjes en knutselopdrachten.

Vrijdag: Op de laatste dag staat Noord- en Zuid-Amerika op het programma. In Amerika hebben ze een groot leger. Vandaag trainen ze met de lazergeweren allerlei skills die het Amerikaanse leger aan zijn troepen aanleert. 

 

SUPERHELDEN 

Ben jij een echte superheld? Supersnel, supersterk en superslim? Dan krijg je bij ons elke dag een geheime missie en redden we samen de wereld!

Maandag: Voordat ze aan een superheldenopleiding kunnen beginnen moeten ze natuurlijk eerst kiezen welke superheld ze willen worden. Ze knutselen een masker en cape, en volgen een eerste ‘superheldeninitiatie’ aan de hand van allerlei leuke spelletjes. 

Dinsdag: Op de tweede dag gaan we hun kwaliteiten als superheld aanscherpen. Met allerlei actieve spelletjes leren ze spurten, klimmen en klauteren. 

Woensdag: Een echte superheld is ook natuurlijk mega slim. Vandaag is het dan ook tijd voor het denkwerk. Strategische spelletjes zoals vlaggenroof, verstoppertje, dikke berta en ‘ik ga op geheime missie en neem mee’ staan op het programma. 

Donderdag: Vandaag is het tijd voor geheime missie. Onze superhelden zijn volledig klaar en redden de wereld door verschillende spannende spelletjes te spelen. 

Vrijdag: Op de laatste dag maken de helden hun eigen kortfilm. Ze bedenken samen met de monitoren een spannend scenario en schieten de beelden rond het kampterrein. Uiteraard volgt er ook een geweldige diploma-uitreiking voor onze superhelden!

 

SPEURNEUZEN 

Onze monitoren hebben aan het begin van de week een grote zak met lekkere snoepjes gekocht voor de kids van Kadeee!. Helaas hebben ze net voor de eerste kampdag gemerkt dat deze gestolen is! Zijn jullie klaar voor het ultieme avontuur? Kom dan samen met onze detectives achterhalen wat er juist gebeurd is en wie het heeft gedaan.

Maandag: De monitoren leggen uit wat er gebeurd is. Ze hebben de hulp van de speurneuzen hard nodig. Om te beginnen gaan we ervoor zorgen dat ze allemaal goed kunnen zoeken. Aan de hand van leuke spelletjes worden ze klaargestoomd om de spannende zoektocht te starten. 

Dinsdag: Op de tweede dag testen we de alertheid van de speurneuzen. Hoe goed kunnen ze opletten? Kunnen ze hits herkennen? Zijn ze snel genoeg om straks de dader te kunnen vatten? 

Woensdag: Vandaag testen we de behendigheid en creativiteit van onze speurneuzen. Met leuke spelletjes en allerlei knutselwerken zit de derde dag goed gevuld.

Donderdag: De laatste dag voor het echte werk. Onze speurneuzen verzamelen allerlei tips om op vrijdag de zoektocht te starten. 

Vrijdag: Op de laatste dag gaat de zoektocht van start. Samen met de monitoren spelen ze spelletjes om te achterhalen wie de dader is en natuurlijk waar de snoepzak verstopt ligt. 

 

TIJDSREIZIGERS

Elke morgen vertrek je op een nieuwe tijdreis. Ga mee op avontuur en stap in onze teletijdmachine!

Maandag: De eerste dag stappen we meteen in de teletijdmachine en ‘zippen’ naar de prehistorie. Samen met de monitoren ontdekken ze deze tijdszone en spelen de leukste spelletjes met de dinosaurus. 

Dinsdag: Vandaag staat de Klassieke oudheid op het programma. Als echte oude Belgen verdiepen ze zich in allerlei vintage volksspelletjes.

Woensdag: Ook de Middeleeuwen hebben geen geheimen voor onze tijdsreizigers. Omdat er nog geen landen en steden zijn zoals wij die kennen, kan de groep proberen een eigen stad te bouwen aan de hand van allerlei fantastische opdrachten. 

Donderdag: Op donderdag vertoeven we in de hedendaagse tijd en spelen allerlei spelletjes die op dit moment ‘hip’ zijn. Uiteraard moeten onze tijdsreizigers zich ook voorbereiden op de laatste dag, een uitstapje naar … de toekomst! 

Vrijdag: A small step for Kadeee!, a great step for mankind! De tijdsreizigers stappen opnieuw in de teletijdmachine en ontdekken allerlei dingen uit de toekomst. Met de lasergames sluiten we een leuke week af!

 

LEGERKAMP

Samen voor Vorst en Vrijheid! Na deze vijfdaagse ziet de wereld er dankzij jou een stuk veiliger uit.

Maandag: Omdat België te weinig soldaten heeft, gaan we de stoere kids deze week een snelcursus geven. We gaan allerlei proeven doen waarbij ze sterren kunnen verdienen zodat op vrijdag allemaal samen een goed leger vormen. Starten doen de militairen (moni’s) met enkele actieve spelletjes en kaartlezen om te kijken wat voor ‘vlees we in de kuip’ hebben.

Dinsdag: Op dinsdag worden ze kids getest op hun creativiteit en precisie. Met allerlei materialen mogen ze een eigen bunker bouwen. Achteraf gebruiken we deze voor een groot spel ‘bunkertrefbal’. Ook andere skills worden getest op het hindernissenparcours. 

Woensdag: Vandaag gaan ze op schattenjacht. Aan de hand van verschillende opdrachten en hits kunnen ze de schat lokaliseren. We drijven hun skills naar een hoger niveau met een moeilijker hindernissenparcours. 

Donderdag: Op de voorlaatste dag worden ze in verschillende teams opgedeeld. Met deze teams ondergaan ze verschillende schietproeven. Denk aan lazergame, waterpistolen (indien goed weer), blaaspijpen en pijl- en boog oefeningen. 

Vrijdag: Op vrijdag zijn de stoere kids helemaal klaar voor het echte werk. Ze bouwen hun eigen schuilplaats en trekken het strijdveld in voor een onvergetelijk walkietalkie spel.

 

CLUEDO

Stel je voor: je bent nog maar net je koffer aan het uitpakken of er is al een moord gebeurd. Gelukkig ben jij dé speurneus van ons kamp en heb je een team van slimme vrienden die dit raadsel mee willen ontrafelen.

Maandag:De politie (monitoren) hebben een groot probleem. Er heeft zich een moord voorgedaan in de buurt en ze krijgen het niet alleen opgelost. De eerste dag testen ze de skills van de nieuwe recruten door hun allerlei actieve spelletjes voor te schotelen.

Dinsdag: Op dinsdag gaan ze samen op zoek naar het mogelijke moordwapen. Aan de hand van verschillende spelletjes vinden ze verschillende voorwerpen waarmee de moord gepleegd zou kunnen zijn.

Woensdag: De uitslag van vingerafdruktest is binnen. De kids hebben het moordwapen gevonden. Ze krijgen ook een brief binnen van de onbekende afzender. Als ze verschillende opdrachten tot een goed einde brengen, zal deze persoon iets verklappen over de moord. Op deze manier ontrafelen ze het tijdstip van de moord. 

Donderdag: Vandaag gaan ze op zoek naar het plaats delict. Met een groot bosspel (indien er geen bos is, gaat het door op het volledig kampterrein) verzamelen ze allerlei handige tips. Met het walkietalkie spel kunnen ze verschillende locaties uitsluiten en zo tot het plaats delict komen. 

Vrijdag: De laatste dag. Vandaag moet dus de moordenaar gevonden worden. Afgelopen nacht heeft de politie (moni’s) nog enkele tips over mogelijke verdachten binnengekregen. Met allerlei leuke spelletjes kunnen ze de alibi’s van de verdachten verzamelen en zo de moordenaar vinden. Wanneer ze alle informatie hebben gevonden, kunnen ze samen met de politie (moni’s) de moordenaar gaan oppakken! 

 

WILDE WESTEN 

Reis mee naar een land vol ontdekkingsreizigers, goudzoekers en cowboys! Maak kennis met het opperhoofd, bouw je eigen tipi, dans aan de totempaal, ga op zoek naar het goud en ga de eeuwige strijd tussen de cowboys en indianen aan vol met spanning en spektakel.

Maandag: Welcome to the wild wild west! De groepen worden opgedeeld in twee; cowboys en Indianen. Met deze groep moeten ze zo veel mogelijk goudklompjes kunnen verzamelen. De sheriffs (moni’s) gaan er alles aan doen om dit te voorkomen. Om de groep te versterken spelen we de eerste dag allerlei teambuildingsspelletjes. 

Dinsdag: Op dinsdag begint het echte werk. Zoals in het wilde westen vaak gebeurde, is er vannacht een bankoverval gepleegd door de cowboys en Indianen. De sheriffs (moni’s) gaan deze proberen op te sporen en op te makken, aan de cowboys en Indianen de taak om uit de handen van de sheriffs (moni’s) te blijven.

Woensdag: De cowboys en indianen hebben vanmorgen ontdekt dat al hun goud uit beide kluizen is gevonden en in beslag is genomen door de sheriffs. De sheriffs hebben hier ook een boodschap bij achtergelaten, de cowboys en indianen zullen de strijd met elkaar moeten aangaan om het goud terug te winnen. De groep met de meeste punten, wint het meeste goud. 

Donderdag: Op donderdag worden de cowboys en indianen gevangengenomen door de sheriffs (moni’s). Ze droppen hun geblinddoekt op een plek in de buurt van het kampterrein. Aan de hand van foto’s en opdrachten moeten ze de weg naar vrijheid terug te vinden. Bij elke groep zal een sheriff (moni) zijn om alles te begeleiden. Eens terug aangekomen op het kampterrein krijgen ze de mogelijkheid om een eigen schuilplaats te bouwen. 

Vrijdag: De laatste slag om zo veel mogelijk goudklompjes te verzamelen. Met allerlei leuke spelletjes en een kampquiz slaan de cowboys en Indianen hun laatste slag! 

 

DETECTIVE 

Wekenlang is het al een drukte van jewelste in het kantoor van het detectivebureau "De gouden veer". De baas van het bureau, Meneer Snorremans, is spoorloos verdwenen

Maandag: Deze week hebben we de hulp van jullie kids heel hard nodig bij ons detectivebureau ‘De Gouden Veer’. We zijn namelijk al een tijdje op zoek naar onze baas, Meneer Snorremans. Op de eerste dag worden de skills van de nieuwe detectives meteen getest aan de hand van allerlei leuke spelletjes. 

Dinsdag: Echte detectives gebruiken allerlei coole trucjes om storen te zoeken. Samen spelen we verschillende spelletjes waar deze verwerkt zitten. Zo leren ze bijvoorbeeld het nemen van vingerafdrukken, zoeken van sporen en nog veel meer!

Woensdag: Tijdens moeilijke onderzoeken moeten detectives vaak hun hoofd erbij houden. We testen de alertheid met interessante spelletjes en leuke quiz. 

Donderdag: Op donderdag scherpen we de behendigheid van de detectives aan. Met een hindernissenparcours, lazergame en enkele activiteiten ronden ze de opleiding tot detective volledig af. 

Vrijdag: De kids zijn volledig omgetoverd tot echte detectives en klaar voor een leuke speurtocht. Aan de hand van verschillende foto opdrachten kunnen ze de locatie achterhalen waar Meneer Snorremans verstopt zit. Als ze hem vinden, ligt er nog een leuke verrassing op hun te wachten! 

 

ADVENTURE BOOTCAMP

Overleven in het wild? Dat wordt binnenkort een fluitje van een cent voor jullie! Je eigen shelter bouwen, zelf vuur leren maken of een lekkere maaltijd koken op een klein vuurtje. Het zijn allemaal belangrijke vaardigheden die je nodig hebt als je op een survivaltocht gaat.

Maandag:Voor een echte survival expert is het natuurlijk belangrijk dat hij of zij goed kan klimmen, duiken en lopen in het bos wanneer er geen pad te vinden is. Vandaag testen we meteen deze skills aan de hand van een aantal leuke opdrachten en spelletjes.

Dinsdag: Overleven in het wild wil ook zeggen dat je zelf een shelter moet kunnen bouwen. Vandaag krijgen de experts de kans om een eigen kamp te bouwen. Als het klaar is, testen we meteen of het stevig genoeg is met allerlei teamspelen. 

Woensdag: Coördinaten lezen is één van de belangrijkste skills die een echte expert moet hebben om niet verloren te lopen. Aan de hand van allerlei spelletjes en moeilijke raadsels moeten ze verschillende plekken op het kampterrein zien te vinden. Daarnaast krijgen ze een camouflage training van onze Special Forces (moni’s). 

Donderdag: Op donderdag testen we de schiet-skills van de onze expert met tal van verschillende varianten in het lasergamen en waterpistolen (indien goed weer). 

Vrijdag: Op vrijdag maken ze zich klaar om de dag te overleven. Samen met de Special Forces (moni’s) doen ze een moeilijk hindernissenparcours en moeten zelf vuur maken om hun marshmellows te roosteren (deze opdracht kan eventueel weggelaten worden wanneer de groep niet matuur genoeg is). Uiteraard volgt er een diploma uitreiken met de Special Forces en onze nieuwe survival experts!

 

PLANEET AARDE

Is België te klein voor jou? Tuur jij altijd over de horizon dromend van de wijde wereld? Kom dan mee met ons op ontdekkingsreis!

Maandag: De wereld is zo groot en er is zoooo veel te ontdekken! Op maandag beginnen ze met het continent Europa. Ze doen archeologische opgravingen in Portugal, spelen spelletjes in landen als Italië en IJsland en maken hun eigen grasmannetje.

Dinsdag: Op dinsdag is Azië aan de beurt! Nadat ze hun grasmannetje water gegeven hebben, gaan ze tikkertje spelen op de Chinese muur en leren ze in Japan om een echte ninja te zijn. Vandaag worden er ook spelletjes gespeeld die heel populair zijn in de landen India en Korea.

Woensdag: Vandaag reizen ze naar het continent Afrika. Ze maken hun eigen Afrikaanse masker, leren een traditionele dans en verplaatsen ze zich in de huid van een leeuw en de veren van een struisvogel. Daarnaast spelen ze verschillende spelletjes die populair zijn in bijvoorbeeld Marokko.

Donderdag: Op de voorlaatste dag reizen ze naar Oceanië. Ze leren de australische uitvinding de boemerang kennen, gaan springen als een kangoeroe, leren voor welke diertjes ze goed moeten opletten en blussen een bosbrand om de dieren te redden!

Vrijdag: Op de laatste kampdag gaan ze naar Amerika. Er worden spelletjes gespeeld uit New York, Cuba, Brazilië, Canada en allerlei andere plaatsen! Een voorbeeld is het spel cornhole. De Amerikaanse technologie is supercool, dus die moeten ze zeker ontdekken, er wordt gevlogen met een drone en ze nemen deel aan een heus lasergevecht.

 

TOVENAARSKAMP VOOR HEKSERIJ EN HOKUS-POKUS

Wil je net zo goed toveren als Harry Potter of Hermelien Griffel? In dit kamp ontdek je de geheimen van hokus-pokus en volg je speciale toverlessen van onze bijzondere magiërs. Alles wat je hier ziet, ruikt en proeft is echte magie!

Maandag: Heksen en tovenaars hebben andere namen dan dreuzels, hun namen zijn magischer, specialer en vooral ook gekker. De kids gaan dus eerst hun eigen naam bedenken. Vervolgens gaan we testen hoe slim, oplettend en snel ze zijn om te zien welke positie in het zwerkbalteam ze kunnen spelen. In de namiddag gaan ze naar de toverschool waar ze 5 belangrijke lessen krijgen (zoals toverdranken brouwen, vliegen...).

Dinsdag: Op onze toverschool hebben de pupillen natuurlijk allemaal hun eigen magische dierenvriendje. Dinsdagochtend mogen ze kiezen of hun diertje een rat/kat/uil of pad is en gaan ze die zelf in elkaar knutselen. De namiddag heeft een magische ervaring met VR in petto en een belangrijke les om onze toverschool te beschermen.

Woensdag: Op woensdag is de eerste zwerkbalwedstrijd van het seizoen, hebben de jongen tovenaars alles al onder de knie? We zullen het zien! Aangezien ze halfweg van hun versnelde tovenaarscursus zitten, is het ook hoog tijd om een eigen toverstaf te maken. In de namiddag kunnen ze hun toverstaf testen om 2 nieuwe spreuken te leren, die ook van pas komen als ze oog en oog komen met de klopgeest en... weerwolven!

Donderdag: Vandaag staan de lessen toverdranken en verzorging van magische dieren op de planning. Ze zullen heksenslijm maken en leren over de magische wezens die in het verboden bos leven! Op het einde van de lessen kunnen ze zelf een bijzonder wezen de lucht in sturen, iets wat dreuzels een drone noemen?

Vrijdag: Op de laatste kampdag leren de ‘bijna-expert’ tovenaars hoe ze best geheime, magische boodschappen versturen. Daarnaast hebben ze vandaag een duistere magie les over spreuken die niet veel tovenaars onder de knie krijgen... en maar goed ook (denk hierbij aan de liefdesspreuk, gedaanteverwisseling en de 3 verboden spreuken...)

 

ALLEMAAL BEESTJES

Ben jij een echte dierenvriend? Al knutselend, sportend en spelend leven we ons deze week helemaal in het dierenrijk. Beestig leuk!

Maandag: De eerste dag start met allerlei leuke dierenspelletjes, de kids zullen allemaal samen een groot spinnenweb maken, een fantasiediertje knutselen en nog zoveel meer. De dag eindigt met een leuke boerderijquiz.

Dinsdag: Vandaag leren de dierenvrienden over de struisvogel, maken ze hun eigen macaronivlinder en vliegen ze als een vogel. Kennen ze ook veel over kleine kriebelbeestjes? Laten we samen op insectenzoektocht gaan!

Woensdag: Op woensdag is het tijd voor een leuke uitstap. De kleine dierenvrienden (3-6) gaan met de bus naar de kinderboerderij en de grote dierenvrienden (6-9) gaan met de trein naar de dierentuin!

Donderdag: Vandaag verstoppen ze zich als een kameleon, springen ze zo hoog als een poema en ver als een sneeuwluipaard en leren ze sluipen als een tijger! Om de actieve dag rustig en gezellig af te sluiten knutselen ze hun eigen papieren slang.

Vrijdag: Op de laatste kampdag beginnen ze met de grote dierenzoektocht en vervolgens gaan de monitoren testen welke dieren de kids zich herinneren van de uitstap. In de namiddag knutselen ze hun eigen boerdij of dierentuin en nemen ze deel aan hun eigen hondenshow!

 

KADEEE MYSTERY ‘HOLMES HELPERS’

Lola Holmes, de kleindochter van Sherlock, heeft een eigen detectivebureau opgericht. Elke dag rinkelt de deur met nieuwe mysteries om op te lossen, ze heeft dringend jouw hulp nodig om alles gedaan te krijgen! Ontrafel jij de mysteries?

Maandag: Op de eerste dag krijgen Holmes Helpers een detectiveopleiding. Ze leren ondervragingstechnieken, hoe ze zich kunnen vermommen, hoe ze vingerafdrukken moeten afnemen en wat er met een crimescene moet gebeuren.

Dinsdag: Vandaag verdiepen de detectives in wording zich in geheimschrift en voeren ze een eerste zoektocht uit. Misschien is Lola wel zo trots dat ze een beloning uitreikt ;)

Woensdag: Op woensdag beginnen ze met ontsnappen uit een VR escaperoom. In de namiddag leren ze om leugens te herkennen en gaan ze geheime codes ontcijferen (denk aan morsecode, geheimschrift).

Donderdag: Op donderdag komen de detectives aan en stuiten ze op een echte crimescene! Er is een moord gepleegd op de speelplaats! Vandaag analyseren ze samen al het bewijsmateriaal. Het onderzoek is zo uitgebreid dat er zelfs 3D-pennen aan te pas komen. Ontdekken ze samen wie de dader is?

Vrijdag: Lola kreeg een oude vrouw over de vloer, haar parelarmband is gestolen! Lola vermoedt dat de dief zijn buit ergens op ons terrein verstopt... Holmes Helpers proberen vandaag aan de hand van een grote speurtocht de dader te ontmaskeren en de armband te vinden! Tijdens het speuren maken ze gebruik van de drone.

Wat als mijn kind valt of zich bezeert tijdens één van de kampen?

Op elke locatie staat een uitgebreide EHBO post klaar. Uiteraard zullen onze monitoren elk schrammetje met de nodige zorg en veiligheid verzorgen. Wanneer we het niet zelf kunnen verzorgen, nemen we altijd contact op met de ouders (of ander contactpersoon) en ondernemen we de verdere nodige stappen. 

Is er ook extra opvang voorzien?

Dat kan! Er is elke dag opvang voorzien vanaf 8 uur tot 18 uur. Inschrijven bij de initiële inschrijving of via mathijs@kadeee.be. De prijs voor de opvang is 25 euro per kind, per week. Opvang is enkel per week te reserveren. 

Zijn er ook kampen op feestdagen?

Neen. Op feestdagen geven we onze monitoren een extra dagje vrij. Alle andere dagen staan we jullie op te wachten met een grote glimlach en bezorgen jullie oogappels een onvergetelijke dag! Wanneer er een feestdag in een kampweek valt, zal dit duidelijk aangegeven worden bij de inschrijving. 

Hoeveel kost een Kadeee! kamp?

De Kadeee! kampen kosten, ongeacht welk thema, 85 euro. Wanneer er in de kampweek een feestdag valt, zal er op die dag geen kamp gegeven worden. De prijs van het kamp prijs zal voor die week ook minder bedragen. 

Hoe kan ik de kampen betalen?

Betalen kan via overschrijving of online betaaltool. Als je kiest voor een overschrijving, krijg je alle (betaal)gegevens doorgestuurd wanneer de inschrijving is afgerond. 

Welke kampen zijn er?

Elke andere vakantie zijn er een verschillende thema’s waarin de Kadeee! kampen worden ondergedompeld. Om te weten welke kampen er allemaal zijn, kan je een kijkje nemen op www.kadeee.be/onze-kampen.

Hoe gaat de groepsverdeling op kamp in zijn werk?

Wil je oogappel graag met zijn broertje/zusje of vriendje in dezelfde groep? Geen zorgen. Wanneer ze voor hetzelfde thema (binnen dezelfde leeftijdscategorie) zijn ingeschreven, dat is geen enkel probleem. 

Moet mijn kind een eigen maaltijd meenemen?

Je brengt altijd een eigen lunchpakket en drankjes mee. Een koekje of gezonde snack, zoals een heerlijk stukje fruit, breng je mee voor tussendoor. Water is gratis te verkrijgen op de kamplocatie, voorzie wel je eigen drinkfles. 

Kunnen er ook maaltijden voorzien worden door Kadeee! jongerenkampen?

Er is een mogelijkheid om te ontbijten, of te genieten van een warm middagmaal, tijdens de Kadeee! kampen. Dit kan je aanvinken bij de inschrijving of reserveren via mathijs@kadeee.be. Elke maaltijd kosten 5 euro per kind, per dag. Hiervoor krijg je elke dag een ontbijt of een warme maaltijd. Maaltijden enkel per week te reserveren. We houden altijd rekening met allergieën of andere opmerkingen. 

Wie kan ik best contacteren met vragen of opmerkingen tijdens de kampen?

Tijdens de kampen kan je altijd terecht bij Mathijs. Hij is steeds bereikbaar via mathijs@kadeee.be of via het nummer 0497/374278. 

Mijn kind is ziek, wat doe ik?

Dan blijf je best gewoon thuis. Vermijd contact met anderen buiten je gezin en volg alle maatregelen rond hygiëne goed op. Heeft je kind last van koorst en/of luchtwegklachten (zoals hoesten en problemen met ademhalen)? Bel je huisarts en vermeld je symptomen. Geef ook altijd een seintje aan Mathijs via mathijs@kadeee.be of telefonisch op 0497/374278.

Krijg ik een fiscaal attest?

Wanneer je bent inschreven via de stad Hasselt, kan je het fiscaal attest downloaden via jouw eigen account op de website www.sporthasselt.be. Wanneer je rechstreeks via Kadeee! bent inschreven, breng je best het attest mee op de laatste kampdag. De hoofdmonitor zal deze dan voor jullie invullen. 

Mogen mijn kinderen een smartphone of gsm meenemen?

Het gebruik van een smartphone of gsm is niet toegestaan (met uitzondering in geval van nood) tijdens het kamp. Het meenemen ervan is dus op eigen risico. We raden aan deze spullen altijd veilig op te bergen in de rugzak van je kind.

Worden er foto’s gemaakt op de kampen?

Op de kampen kunnen er foto’s (of korte filmpjes) gemaakt worden tijdens de activiteiten. Aan het einde van de week zal er ook altijd een grote groepsfoto gemaakt worden. Wanneer je dit niet wenst, mag je dit altijd melden aan één van de monitoren. 

Vind je hier het antwoord op jouw vraag niet? Of heb je specifieke vragen of opmerkingen? Contacteer ons via mathijs@kadeee.be of 0497/374278.