Olympische spelen

NIEUW THEMA!
6-9 jaar

Het Internationaal Olympisch Comité heeft last-minute beslist om de Spelen niet in Parijs te laten doorgaan, maar in België. Daarom trekken we dit jaar naar het Kadeee! Olympisch Dorp in Hasselt. De monitoren zijn al flink aan het trainen en wachten op straffe sporters om het tegen op te nemen. Het belooft een ongezien spannende strijd te worden om de gouden medailles. Dus train die kuiten maar warm, trek je sportschoenen aan, gooi nog wat proteïnen naar binnen en kom deze zomer naar Kadeee! om te tonen wat je in je mars hebt! Heb jij het in je om een echte Olympische kampioen te worden? Harder, better, faster, stronger! 

Kalender Olympische spelen

Datum Locatie Leeftijd Opmerkingen Prijs
2024 zomervakantie week 1 (01/7 tem 05/07/2024) Kindsheid Jesu, Hasselt 6-9 jaar € 90
2024 zomervakantie week 4 (22/07 tem 26/07/2024) Kindsheid Jesu, Hasselt 6-9 jaar € 90
2024 zomervakantie week 8 (19/08 tem 23/08/2024) Kindsheid Jesu, Hasselt 6-9 jaar € 90
VOLG ONS OP FACEBOOK VOOR DE LAATSTE INFO

Kadeee! plezier

10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar organiseert TiTo vzw kleine en grote events voor kleine en iets grotere kinderen. Onze opgebouwde expertise geven we keer op keer door aan onze fantastische monitoren. Onze ‘spirit’ is al jaar en dag: “Wat we samen doen, doen we beter én is leuker.” Daarom nemen we alle feedback van ouders én kinderen ter harte en proberen we elke dag onze kampen verder te perfectioneren.

Dat tikkeltje extra

Bij Kadeee! zijn we ons bewust van de praktische beslommeringen van ouders. Daarom bieden we net dat tikkeltje meer aan:  

  • Opvang voor en na het kamp (vanaf 8u t.e.m. 18u).
  • De mogelijkheid voor een gezond ontbijt en warm middageten.

Ouders over Kadeee!

Sinds de start van Kadeee bevragen we na elk kamp alle ouders d.m.v. een online enquête. Heel wat ouders nemen hier altijd aan deel. 3 belangrijke feiten over alle bevragingen heen: