Het mysterie van het gele eendje!

3-6 jaar

Onze monitoren hebben aan het begin van de week een grote doos gele eendjes gekregen voor de coole kids van Kadeee!. Helaas hebben ze net voor de eerste kampdag gemerkt dat deze gestolen zijn! Zijn jullie klaar voor een knotsgek avontuur? Kom dan samen met onze ducktastische detectives achterhalen wat er juist gebeurd is en wie het heeft gedaan. Dit kamp draait rond het ontrafelen van hints, zoeken van sporen en natuurlijk het vinden van de gele eendjes!

Highlights van dit kamp:

  • Zoek naar sporen en ga samen op zoek naar de gele eendjes
  • Knutsel allerlei ducktastische gadgets waarmee je jouw zoektocht makkelijker kan maken
  • Leer zoeken naar hints en het ontcijferen van raadseltjes
  • Ontrafel het mysterie!
  • En zoveel meer!

Kalender Het mysterie van het gele eendje!

Datum Locatie Leeftijd Opmerkingen Prijs
VOLG ONS OP FACEBOOK VOOR DE LAATSTE INFO

Kadeee! plezier

10 jaar ervaring

Al meer dan 10 jaar organiseert TiTo vzw kleine en grote events voor kleine en iets grotere kinderen. Onze opgebouwde expertise geven we keer op keer door aan onze fantastische monitoren. Onze ‘spirit’ is al jaar en dag: “Wat we samen doen, doen we beter én is leuker.” Daarom nemen we alle feedback van ouders én kinderen ter harte en proberen we elke dag onze kampen verder te perfectioneren.

Dat tikkeltje extra

Bij Kadeee! zijn we ons bewust van de praktische beslommeringen van ouders. Daarom bieden we net dat tikkeltje meer aan:  

  • Opvang voor en na het kamp (vanaf 8u t.e.m. 18u).
  • De mogelijkheid voor een gezond ontbijt en warm middageten.

Ouders over Kadeee!

Sinds de start van Kadeee bevragen we na elk kamp alle ouders d.m.v. een online enquête. Heel wat ouders nemen hier altijd aan deel. 3 belangrijke feiten over alle bevragingen heen: